Portraits: Beauty of people

Voor mijn serie Portraits: Beauty of people ontmoet ik bijzondere mensen. Tijdens deze ontmoetingen heb ik leuke, fijne en soms ontroerende gesprekken. Om het gesprek in de juiste sfeer te kunnen houden, mag mijn gast zelf de locatie van het gesprek kiezen. Dit kan zomaar een plek ergens in de omgeving zijn of een plek die van speciale betekenis is.

De gesprekken vertaal ik in persoonlijke verhalen omlijst met foto’s, die we rondom het gesprek op locatie maken. Inspirerende verhalen die, als ze gedeeld mogen worden, te vinden zijn op deze pagina zodat óók jij deze kunt lezen.

En zo ontstaat het magazine Portraits: Beauty of People. In ieder magazine lees je, vertaalt in mijn woorden, het verhaal van mooie mensen. De foto’s in de magazines zijn uit eigen werk met soms een foto uit de privé collectie van de hoofdpersonen in de portretten.

Lees hier het portret van Denise. Een mooie vrouw die vanaf jonge leeftijd worstelt met zichzelf en haar weg naar (zelf)liefde ontdekt. In gesprek met mij durft zij zich kwetsbaar op te stellen en hoopt ze hiermee andere jonge vrouwen te inspireren.
Een verhaal vol inspiratie, liefde en kracht.