Voorpagina Portraits: Beauty of People DENISE

Een mooi portret van Denise

Op een herfstachtige dag wandel ik met Denise voor een bijzonder gesprek naar een mooie plek niet ver van huis. Denise wil mij iets van haar leven vertellen en ik mag onderweg het gesprek van alles vragen. Spannend en leuk tegelijk. Het was een bijzonder gesprek wat ik heb vertaald in een mooi portret van Denise.

Niet lang geleden heb ik op mijn instagrampagina livinglife_bymiranda een oproep gedaan voor het maken van een geschreven portret. Een ieder die dat wil, kon zich aanmelden om hun eigen verhaal te laten vertalen in mijn woorden. Denise aarzelde geen moment. Zij heeft een verhaal die ze graag wil delen in de hoop andere jonge vrouwen in een zelfde situatie te helpen.

Het gesprek, wat wij saampjes hebben gehad, is er eentje die ik zal blijven koesteren. Het was leuk, grappig, ontroerend, emotioneel en vooral inspirerend. Het vertrouwen van Denise in mij en daarmee haar open- en kwetsbaarheid in het gesprek zie ik nog altijd als een mooi cadeau. Het is dat wat maakt dat ik dit portret heb kunnen schrijven.

Het portret van Denise is de eerste in de serie Portraits: Beauty of People. Een serie van mooie gesprekken vormgegeven en vertaald in een serie magazines. De serie begint met een mooi portret van Denise.

Lees hier het portret van Denise. Een mooie vrouw die vanaf jonge leeftijd worstelt met zichzelf en haar weg naar (zelf)liefde ontdekt. In gesprek met mij durft zij zich kwetsbaar op te stellen en hoopt ze hiermee andere jonge vrouwen te inspireren.
Een verhaal vol inspiratie, liefde en kracht.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *